fbpx Skip to main content

Tips på exklusivt dessertvin från Banyuls

 

Banyuls Reserva är ett dessertvin som erbjuder en rik doft och en fantastisk smakupplevelse.

Banyuls Reserva är ett nyanserat vin och fylligt med inslag av torkade fikon, nötter, muscovadosocker, kryddor, och mörk choklad med ett långt och härligt avslut.

 

Banyuls Reserva är en skatt för vinälskare, ett högklassigt vin som levererar mer än prisvärd njutning för dina smaklökar. Prova det vid din nästa middag eller i lugn och ro, och du förstår varför Munskänkarna hyllar det i Invino tidningen

Hur låter en pepparkakstryffel som avslut till bjudningen med ett glas Banyuls Reserva, en frusen november kväll?

 

Pepparkakstryffel

Ingredienser:

150 g mixade pepparkakor

100 g färskost (t.ex. Philadelphia)

200 g smält choklad (mörk eller mjölkchoklad)

 

Instruktioner

  1. Mixa pepparkakorna till smulor
  2. Blanda pepparkakssmulorna med färskost tills du får en deg.
  3. Forma bollar av blandningen.
  4. Låt bollarna stå i frysen i ca 30 minuter tills de är fasta.
  5. Under tiden smält chokladen
  6. Servera med Banyuls Reserva

Tips!

Förvara pepparkakstryffeln i kylen